Wie ben ik?

In licht en liefde zal ik leven,

in licht en liefde zal ik bestaan,

in licht en liefde zal ik geven,

in licht en liefde zal ik door dit heerlijke leven gaan!

- Riri Starseed - 

Bovenstaande mantra heb ik zelf geschreven en geeft ineens een zeer duidelijk beeld van hoe ik in het leven sta.

Iedere dag bij het opstaan, is deze mantra het eerste wat ik opzeg, terwijl ik één hand op mijn buik heb liggen en de andere boven mijn hart. 

Het zet de intentie dat ik iedere dag wederom kies voor mijn herschreven verhaal en dat ik zo veel mogelijk mensen vanuit licht & liefde wil bereiken en helpen. 

Het leek me interessant om hieronder even mijn 'oude verhaal' en mijn 'nieuwe verhaal' met je te delen. 

Enerzijds zodat je beter kan inschatten wie ik ben en of ik iets voor je kan betekenen, anderzijds om de kracht van het herschrijven van je verhaal te bevestigen. Want ik ben zeker wel het bewijs dat je zoekt! 

Aangezien ik sta voor positiviteit, begin ik eerst met het nieuwe verhaal. Voel vooral de energie en lading die beide verhalen met zich meebrengen! 

Liefs

Riri

MIJN VERHAAL HIER & NU
191114_riri_businessretreat_029.jpg

Mijn naam is Riri Starseed.

 

Ik ben een jonge ondernemende vrouw, die voluit voor haar zielsmissie gaat. 

Ik begrijp dat volgende delen bij deze zielsmissie horen: het woord van onvoorwaardelijke liefde verspreiden - zaadjes tot bewustwording zaaien & andere sterrenzaadjes helpen wakker worden en gidsen in hun persoonlijke pad van bewustwording (zodat ook zij weer anderen kunnen helpen). 

Nu ik dit weet, kan ik niet anders dan hier voluit voor gaan en dit vanuit passie volbrengen. 

Dit geeft me ontzettend veel voldoening en maakt dat ik hierin ook enorm succesvol ben! 

Om deze reden komen de klanten automatisch tot bij me met hun hulpvraag en ben ik zo ontzettend dankbaar dat ik hen kan helpen tijdens hun proces. Ik doe dit vanuit mijn hart en in licht & liefde.

Ik ben de verlichaming van onvoorwaardelijke liefde en dankzij mijn ontwikkelde gaven kan ik vele mensen bereiken en helpen op hun pad naar hun droomleven. Ik zie zeer snel de schakelpunten en kan hierdoor een verandering / transformatie teweegbrengen dat diepgaand werkt. 

Zelf voel ik me ontzettend veilig hier op aarde en mijn woonplaats. Ik wordt continue langs alle mogelijke kanten en op onverwachte momenten geholpen. Zorgen horen hierdoor niet langer tot mijn persoon.

Ik draag licht & liefde uit, waardoor ik niet langer geraakt wordt in mijn persoon / mijn ego. 

Mijn ego is namelijk niet langer in controle en heeft zijn nieuwe functie als connector & manifestator helemaal omarmd.

Dankzij het inzicht dat door voor jezelf te zorgen, je beter voor anderen kan zorgen, heb ik ontdekt dat onvoorwaardelijke zelfliefde de sleutel is tot alles. 

Dat wanneer je goed zorgt voor je tempel (lichaam) en je de taal leert ontcijferen, lijden & pijnen niet langer bij het leven horen. 

Ik ben volledig synchroon met mijn lichaam, ik versta de taal die het spreekt en ben daardoor in de mogelijkheid mijzelf (en ook anderen) volledig te helen.

Doordat ik voluit leef voor mijn zielsmissie en dit vanuit licht & liefde, kan ik absoluut genieten van een leven zonder zogen. Mag ik van de nodige luxe genieten, dat mij comfort bied en pure vrijheid op alle vlakken in mijn leven.

Dankzij deze ik ben ik ook de mama die ik hoor te zijn voor mijn dochtertje & heb ik vrede gevonden in al mijn relaties met de mensen om me heen. 

Zonder angst & zonder twijfel heb ik mijn troon terug opgeëist binnen mijn koninkrijk!

Liefs,

Riri

MIJN OUDE IK
23916029_10155225852365847_9028905182492

Wanneer ik dit verhaal ervaar bevindt ik me in de jaren voor 2017 (= het jaar waarin ik de bewuste keuze nam om aan mijn zelfliefde te werken) en ik schrijf het ook vanuit die energie. 

Ik ben een jonge vrouw en mama dat alles doet voor de ander! Ik ben een mama - partner - dochter - vriendin - collega - lid van de maatschappij - ... met andere woorden een volger.

Ik weet niet wie ik werkelijk ben en wil dit ook op onbewust & bewust niveau niet ontdekken, omdat ik angst heb dat ik er dan niet meer bij zal horen. 

Ik cijfer mezelf het liefst volledig weg, zodat men niet te veel op mij gaat focussen.

Een moeilijke jeugd heeft een litteken op mij achtergelaten. De ervaring van een vader met narcistische karaktereigenschappen, waardoor ik me verbaal mishandeld voelde, zorgde ervoor dat ik nu super onzeker ben. Dat ik mezelf ontzettend lelijk vind. Dat ik niet voor mijzelf durf op te komen. Volledig in mijn schulp, vol angst om weer afgewezen te worden want als je vader je al niet graag ziet, wie doet dit dan wel?

Het moment dat de zoektocht naar werk begon, ben ik op een vervelend punt van mijn leven gekomen. Niets lijkt de plek voor mij. Ik ben zoekende naar een job waarin ik gewoon kan doen wat ik graag doe, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van mijzelf & anderen.

Continue krijg ik te horen dat ik niet goed genoeg ben omwille van het verkeerde diploma of te weinig werkervaring. De ene afwijzing na de andere, de ene verschrikkelijke werkplek met onaangename bazen na de andere. 

Een diploma bewust gehaald voor meer kansen, wat het tegenovergestelde blijkt omdat ik nu te hoog geschoold ben om nog op steun te kunnen rekenen.

Volledig met mijn rug tegen de muur, letterlijk & figuurlijk.

De combinatie van het niet volledig oké zijn met mijn jobzoektocht, zware studies, huisvrouw en vanaf 2015 ook mama zijn, heeft mij mentaal & fysiek gebroken.

Vanaf jonge leeftijd ben ik al een zorgkindje geweest op fysiek niveau. Een overmaat aan antibioticum heeft mijn immuunsysteem van jongs af zwaar onder vuur gebracht. 

Allergieën voor bijna alles, spatische colon (prikkelbare darm syndroom) dat vele ongemakkelijke & pijnlijke situaties met zich voortbracht (en ontzettend veel wc-bezoeken), de ziekte van lyme op mijn 15e levensjaar bracht wederom een inbraak op mijn imuunsysteem (zonder dat dit had gehoeven, want wederom zijn hier fouten gebeurd door de dokters).

 

Op mijn 16e geconfronteerd worden met een hernia in de onderste ruggenwervels, waardoor ik plots van een super sportief persoon  me moet neerleggen bij mijn nieuwe realiteit. Dansen is waarschijnlijk gedaan, mooie wandelingen zullen moeilijk zijn en nog veel meer.

Een foute behandeling (nogmaals medische fout) en slechte opvolging, brachten me een overprikkeldpijnsysteem en fybromylalgie. Pijn is nu een dagelijkse aanwezigheid en lijden zal deel uit maken voor de rest van mijn leven.

2013 een hels jaar, semi verlamd in de zetel levend, onder de druk bezweken. Een depressie met massale impact op mijn lichaam. 

Echter kan ik op weinig tot geen begrip rekenen van de maatschappij en ook vrienden hebben hun ware aard laten zien.

Ik voel me eenzaam, niet begrepen, gekwetst, angstig voor de rest van mijn leven, ooooh zo alleen.

Ondertussen ontdekt dat ik al heel mijn leven hoogsensitief ben, eindelijk valt een diagnose op zijn plek. Overprikkeling is een dagelijkse ervaring, maar nu begrijp ik waarom. 

2015 het jaar dat eindelijk een droom mag uitkomen, ik mag me mama noemen van een prachtige dochter. Ik zet me dan ook 200% in en cijfer nogmaals mezelf volledig weg.

Mezelf volledig verloren in het leven dat wordt verwacht, braafjes in de lijn. De zogenaamde droom van iedereen verwezenlijkt, huisje - tuintje - beestje - kindje is een feit!.

Echter zo ongelukkig, want wie ben ik? Wat is mijn doel hier? Moet ik oprecht heel mijn leven zo verder? Moet ik een leven van lijden accepteren? Hoe lang hou ik het nog vol om mijn masker te blijven opzetten? Ziet dan niemand mijn hulpvraag? Ik ben zo op!

Verschillende keren tijdens mijn jonge leven, verlang ik naar huis, dat ik dit ellendige leven mag verlaten. Dat ik dankzij de dood, me eindelijk terug volledig vrij kan voelen.

Dit is mijn verhaal, een slachtoffer van het lot - van de omstandigheden dat me zijn overkomen - van de mensen die mijn pad hebben gekruist. 

Volledig machteloos, accepteer ik mijn lot en kies ik er iedere dag voor om weer dat masker op te zetten dat men van me verwacht. Ik kies er voor om hen te sparen van mijn lijden want dit brengt hen alleen maar tot frustraties. 

OPLEIDINGEN & ERVARINGEN

Zelf geef ik minder om opleidingen & certificaten en meer om ervaringen. Om deze reden zal ik hieronder dan ook eerst focussen op de gebieden waarin ik kan helpen als ervaringsdeskundige.

Echter ik weet dat voor velen het ook belangrijk is een bepaald document te hebben verworven, als bewijs van enige kennis en ook dat stuk begrijp ik zonder twijfel. Het gaat voor mij vooral om de combinatie. Om deze reden kan je ook mijn gevolgde opleidingen hieronder terugvinden, die betrekking hebben op wat ik aanbied.

ERVARINGSDESKUNDIGE

- chronisch ziek & dagelijkse pijn = nu voor 80 - 90% pijnvrij en genezen 

- gebroken gezin = scheiding van ouders

- nieuw samengesteld gezin

- alleenstaande mama

- werkloze & werkzoekende

- leven van een uitkering = minimum leefloon

- zoekende naar betekenis

- hoogsensitief

- jonge ondernemer

- zielsmissie gevonden & uitoefenen

- onzeker & zelfhaat = nu zelfliefde & zelfvertrouwen

- gelovig 

- sterrenzaadje = starseed = hogere zelf 

- heldervoelend - helderwetend (nog in ontwikkeling helderziend en helderhorend)

- etc.

OPLEIDINGEN

2020 Basis sjamanisme @vuurvrouw (gefaciliteerd door Anne Van Leeuwen)

2020 Werken met essentiële oliën @youngliving

2019 Law of Attraction toegepast in je business @Kim Munnecom (inner circle online & Bali)

2019 Wordt levens- en zielsmissie coach @aykohuis te Geel (gegeven door Peter Grard)

          = werken met archétypes - opstellingswerk

2017 Reiki Master @Spirit of life (gegeven door Ris Birayni)

2016 Reiki graad 2 @Spirit of life (gegeven door Ris Birayni)

2015 Reiki graad 1 @droomwijzer (gegeven door Katrien Meeusen)

2010 - 2014 Bachelor in de gezinswetenschappen @HUB (afgestudeerd met onderscheiding)

2006 - 2009 Schoonheidsspecialiste & allerlei specialisaties @syntra en @sivo 

2006 Sociaal Technische Wetenschappen 

Doorheen de jaren heb ik nog een aantal extra cursussen gevolgd die me hielpen nog verder te specialiseren & kennis te vergaren. 

Ik ben er ook zeker van dat ik nooit uitgestudeerd zal zijn, want ben veel te nieuwsgierig en leergierig van aard. Elk extraatje dat ik kan absorberen, gebruik ik bewust om nadien mijn klanten nog beter te kunnen helpen in hun proces.