© 2019 by Riri Starseed

EVENTS

"A million dreams for the world we are gonna make ~ The greatest showman"!

Van de LIVE "Will I marry me? workshop" tot spreker op jouw evenement, van online influencer tot gids in jouw koninkrijk, over healing & zelfliefde ...

Naast een paar hot-topics en vaste worskhops, doe ik ook graag af en toe een spontane actie. Dit omdat ik als multi-talent de nodige afwisseling nodig heb, om mijn volle potentieel naar buiten te laten. Volg dus zeker deze pagina en/of de facebookpagina voor alle nieuwe evenementen en verlies zo nooit één uit het oog.

Laten we samen dansen richting een sprankelende toekomst!

Als multi-talent is het voor mij van uiterst belang dat ik voldoende afwisseling en uitdaging heb, net om deze reden ben ik dankbaar voor mijn workshops & evenementen! Deze dagen mij uit om steeds verder uit die comfortzone te treden en nog verder te groeien als persoon!

Eén ding is zeker, wacht niet te lang want VOL = VOL en wanneer je net zoals mij in een flow zit, dan gaan de dingen snel!

Aan jou de vraag? Spring je mee op de trein naar de toekomst van vandaag? Of blijf je heel je leven verder afwachten?

Evenementen naar mijn hart!

 

Het is vrij simpel, alle evenementen die ik aanbied, zijn op mijn hart geschreven! Deze zijn exact wat ik hoor te doen en dat maakt dat ze steeds luchtig en vrolijk aanvoelen! JA ze zijn diepgaand maar op een fijne manier! 

Check zeker de facbookpagina wil je up to date blijven van de meest recente data!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon