Tue, Mar 30 | LevensSter

Reiki initiatie I - 30 mrt & 1 april

Leer werken met energie

Tijd en locatie

Mar 30, 9:30 AM – 3:30 PM
LevensSter, Looiweg 123, Rijkevorsel, België

Over het evenement

Eerste graad: wat kan je verwachten

Een reiki eerstegraadsinwijding volgens de Usui Shiki Ryoho traditie, is steeds verdeeld over 2 dagen. Je leert meer over: – de geschiedenis van de reiki – de basisprincipes – de basishandposities voor de zelfbehandeling – de behandeling aan anderen

– op een verantwoordelijke manier omgaan met energieën

– jezelf leren beschermen

– leren vertrouwen op intuïtie

Praktijk: – Je ontvangt de inwijdingen – Je wisselt uit met anderen en oefent ook op jezelf.

Na het volgen van je eerste graad kan je zowel jezelf als anderen reiki geven en begin je te leren hoe reiki in je eigen leven op regelmatige basis toe te passen.

Er wordt verwacht dat je 21 dagen gaat integreren en dat we nadien nogmaals samen komen, dit om enerzijds wat na te bespreken en anderzijds om nog eens te oefenen.

Invloed op je leven

Wanneer je leert werken met de reiki energie heeft dit een invloed op je leven, je zet jezelf namelijk open voor energetische groei! 

Deze cursus is ideaal voor mensen die:

- zoekende zijn

- hun eigen bewustzijnsproces een boost willen geven

- een gids zoeken 

- zichzelf en anderen willen leren helen dankzij een krachtige techniek

- een dieper connectie willen met zichzelf en alles om hen heen

- ...

Investering

Jouw bijdrage voor de deelname aan de 2 daagse (inclusief: cursus, video's, certificaat, 4 inwijdingen, snacks & drinken, 1x integratiedag) bedraagt €222.

Op regelmatige basis organiseer ik een integratiedag waarin we met alle cursisten die Reiki gevolgd hebben bij LevensSter in verdieping treden en ik de gelegenheid geef om te oefenen. 

De eerste is inclusief, de integratiedagen erna vraag ik voor een halve dag €11 en voor een ganse dag €33. 

Covid-19 policy:

We leven momenteel in onzekere tijden met betrekking tot het organiseren of deelnemen aan een evenement / retraite.

Omwille van deze reden heb ik volgende policy opgesteld in het kader van onverwachte veranderingen.

1. Er wordt van jou als deelnemer verwacht dat je alleen deelneemt in gezonde toestand. Heb je dus minder dan 24u voor de start van het evenement nog klachten ervaren, wordt er van je verwacht dat je jezelf laat testen en dit aan ons laat weten. Zolang de test niet negatief op covid-19 test, zijn wij genoodzaakt je toegang te weigeren. Uiteraard krijgt u in dit geval een volledige refund van uw ticketprijs, deze zal naar u worden teruggestort binnen de 3 maanden.

2. Indien de overheid besluit dat een dergelijk event niet meer kan doorgaan, ben ik genoodzaakt om het event uit te stellen. In dit geval zal ik met mijn partner overleggen wat we zullen doen. Of het evenement wordt verplaatst naar een nieuwe datum, indien dit het geval is geldt dat u voorrang heeft op deelname en u uw ticket gewoon kan inzetten. Mocht u die datum niet kunnen, zorgen wij voor een refund van het ticket binnen de 3 maanden. Of we annuleren het retraite in zijn geheel, in dit geval zal u uw refund ontvangen binnen de 3 maanden.

3. Durf je vanwege de onzekerheid rond covid-19 niet goed je ticket te reserveren, stellen we voor dat je jouw plek reserveert met het voorschot ticket. Op die manier kunnen we jouw plek garanderen en kan je het overige bedrag betalen wanneer er meer zekerheid rond bestaat.

Ik wil je hartelijk voor uw begrip.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • 2-daagse
  €222
  €222
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement

© 2021 by Riri Starseed

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Twitter Icon