© 2020 by Riri Starseed

ZEN-MASSAGE

We leven in een drukke en stressvolle maatschappij. Dat is een feit. Je af en toe een moment tot intense ontspanning gunnen, door middel van een massage is dan ook een echte aanrader.

LevensSter biedt daarom graag een diep ontspannende massage aan, zodat je terug helemaal tot jezelf kan komen en met vernieuwde energie in onze maatschappij kan stappen.

 

De ZEN-massage

 

Ik werk steeds op een holistische & intuïtieve manier, waardoor de massage er iedere keer wat anders uit kan zien (de rode draad blijft hetzelfde).

Wat kan je nu concreet bij deze massage verwachten??

 1. Bij aankomst krijg je een ontspannend voetbadje

  • Op deze manier leren we elkaar ook ineens eerst een beetje beter kennen en kan ik een aantal gerichte vragen stellen, die mee het verloop van de massage zullen bepalen

 2. Je mag jezelf uitkleden tot op het ondergoed

 3. Mijn focus ligt daar waar nodig is, met als rode draad steeds een rug- en hoofdmassage omdat hier de meeste spanning zit over het algemeen.

 4. Tijdens de massage en het gesprekje voordien (voetbadje), voel ik aan hoe de massage verder zal evolueren. Zo kan het zijn dat ik op het ene moment er de hot-stones bij haal en de andere moment wat reiki toepas. 

 5. De massage zelf zal een 45 tal min. duren

 6. Wanneer de massage gedaan is, mag je rustig terug op je positieve komen en heel langzaam gaan rechtzitten.

 7. Je krijgt onmiddellijk van me een glaasje met helend water. Dit is zeer belangrijk om de afvalstoffen, die zijn vrijgekomen, goed af te voeren. Doorheen de rest van de dag (en bij voorkeur ook de volgende dag) is het dus aan te raden om veel water te drinken.

 8. Er is steeds de ruimte om nog wat na te praten over wat er ook naar boven komt.

 9. Indien gewenst kan men ter afsluiting steeds een kaartje trekken voor inspiratie.

Jouw investering in jezelf?

 

Een me-time moment dat dieper gaat dan standaard massages. 

Duur: 60 min. in totaal (+- 45 min. massage + 15 min. voetbad & gesprek voor- en na). 

Prijs: €50

Heb je toch liever de zen-massage van vroeger 90 min. in totaal (75 min. massage + 15 min. voetbadje & gesprek? Dit is nog steeds een optie maar dan voor €111 en enkel tijdens de daguren (geen avonden). Op deze manier kan ik je mijn eigen energie & liefde garanderen.

Dit laatste kan je boeken door me een mailtje te sturen naar info@levensster.com.

Effecten van massages

 

Massage wordt over het algemeen vooral preventief ingezet, want voorkomen is beter dan genezen.

Hiernaast kan massage ook bijdragen aan herstel (dient in overleg met geneesheer besproken te worden).

Uiteraard geeft een massage verschillende effecten, maar het werkt in de eerste plaats vooral op de zenuwreceptoren van de huid.

Deze receptoren worden door verschillende ritmische bewegingen gestimuleerd en verzenden zo impulsen naar het centrale zenuwstelsel, dat op zijn beurt weer ontspanningsimpulsen terugstuurt naar de spieren.

Zo heeft ook elke massagebeweging (effleurage, kloppen, enz.) een eigen werking op het lichaam, met eigen effecten als gevolg. Dit zijn o.a. aanzet tot celdeling en verbeterde werking van onderliggende huidlagen, een betere vochtregulatie door het optimaliseren van de werking van zweetklieren en talgklieren, een verbeterde bloedcirculatie en nog meer.

Vervolgens heeft een ontspannende massage ook een zeer gunstig effect op de bloedsomloop, de lymfeklier werking, de spieren en het skelet. (Voor meer informatie hierover, vraag het gerust tijdens een sessie).

Verschillende soorten massage 

 

Men weet allicht dat er vele verschillende soorten massagetechnieken bestaan en dat het grote verschil voornamelijk ligt in de origine, Oosters of Westers.

Het mag duidelijk zijn dat gelijkwaardig en aanvullend zijn, dit wil zeggen dat er geen enkele als “beste” kan uitgeroepen worden.

Wanneer men kijkt naar het aanvullende karakter, kan men het mooie ervan ook niet ontkennen. Ieder mens is uniek en heeft dus ook zijn eigen, unieke en aangepaste massagetechnieken nodig. Dankzij deze vele mogelijkheden is dit mogelijk en kan ieder mens op zijn eigen niveau geholpen worden.

LevensSter en massages

 

Bij de massage dat uitgevoerd wordt binnen LevensSter, wordt er gebruik gemaakt van verschillende methodieken. Naargelang intuïtief aanvoelen, wordt er o.a. gebruik gemaakt van: hot-stones, kruidenstempels, reiki, edelstenen, etc.

LevensSter gelooft sterk in een holistische & intuïtieve werkwijze.

Dit houdt in dat er gekeken wordt naar het geheel en gegraven wordt naar de diepte.

Dankzij de verschillende methodieken die ik de voorbije jaren heb mogen leren kennen, kan ik specifiek en zeer individueel te werk gaan.

Uiteraard is dit steeds met de goedkeuring van de klant en zal nadien ook steeds overlegd worden, welke ervaring de klant had tijdens (en na) de behandeling.

Vroeger hield ik me strikt aan de procedures die ik geleerd had op school, maar heb tijdens de jaren ontdekt dat ik me hiermee vast zet en me niet voor de volle 100% kan geven. Nu ik echter me de vrijheid gun om op mijn gevoel af te gaan, zie ik de effecten bij mijn klanten veel groter worden.

Op het einde van iedere behandeling is er steeds de ruimte om nog even te praten en een kaartje te trekken ter inspiratie.

Het knuffelhormoon

 

Wist je dat?

Wanneer men gemasseerd wordt (en dus aangeraakt wordt) maakt het lichaam oxytocine aan, dat ook wel het KNUFFELHORMOON genoemd wordt.

Laat het dan ook niet verbazen dat een massage kan helpen bij stress, oververmoeidheid en in sommige gevallen ook bij depressies.

Dit hormoon zorgt namelijk voor een geborgen gevoel en rust, wat uiteraard je een gelukkiger gevoel kan geven en daardoor de stress kan verminderen.

Je kan je nu wel inbeelden, waarom het zo belangrijk is dat de band tussen cliënt en masseur zo goed en vertrouwelijk is. Aangezien het hormoon enkel wordt aangemaakt wanneer de aanraking liefdevol en met vertrouwen wordt gegeven.

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Twitter Icon