2021 een vernieuwde energie

Dat het jaar 2020 heel uniek was kunnen we niet ontkennen. Met deze post deel ik graag over de vernieuwde energie van het nieuwe jaar. Alsook wat richtlijnen om de start ervan alvast positief in te zetten.


Mega lessen en groei dankzij 2020


Eerst en vooral wil ik mijn medeleven uiten naar iedereen die door de crisis dit jaar heeft moeten lijden, door het verlies van een familielid of werk of het eenzame gevoel.. Wat je ook door moest, mijn hart gaat zoizo naar je uit!


Voor mij persoonlijk was 2020 absoluut geen slecht jaar, integendeel. Er is ontzettend veel gebeurd dit jaar en vrijwel allemaal positief!


Zo heb ik in maart mijn eerste boek 'Will I marry me?' gelanceerd. Eind maart ontdekten we dat we een baby'tje zouden krijgen. De eerste lock down kwam toen als geroepen, aangezien ik lekker in mijn bubbel kon wennen aan deze nieuwe gezinssituatie. Dit jaar creëerde ik mijn eerste online community en bracht ik mijn opleidingen tot een nieuw niveau, waarbij ik vele mooie zielen heb mogen begeleiden op hun pad naar bewustwording. Ik kwam naar buiten met mijn gave van lichttaal boodschappen en stapte uit de comfortzone met afstands healingen (verbaasd hoe krachtig deze zijn). Tijdens de zomer organiseerde ik mijn eerste ceremonie (helemaal de smaak te pakken) en werd ik ten huwelijk gevraagd (en ik zei JA). Mijn innerlijke leider werd geactiveerd, waardoor er plots een prachtig energetisch team rondom me manifesteerde. Ik deed super veel innerlijk werk, maakte diepere connecties met gelijkgestemden. En als klap op de vuurpijl mochten we Nova in November verwelkomen in ons leven!


Door dit zo allemaal op te sommen, ben ik zelf overdonderd door wat er allemaal op mijn pad gekomen is dit jaar! Jeetje, wat heb ik veel verwezenlijkt!


Hoe was dit bij jou? Heb jij al eens teruggeblikt op het voorbije jaar?


De 2021 energie