Een holistisch centrum vanuit het hart

Bijgewerkt: 24 dec 2020

Durf hulp te vragen en te ontvangen. Wederom een les die mag geleerd worden door de Yurt. Vandaar deze oproep vanuit mijn hart, om samen een Holistisch & energetisch centrum te bouwen. Een veilige basis waarin ik mensen kan ondersteunen op hun pad naar bewustwording.Meer dan ooit is een veilige basis voor zelfgroei nodig


Ook al is het dankzij deze speciale tijden nog onzeker over hoe onze contacten er de komende jaren uit gaan zien.

Geloof ik sterk dat nu meer dan ooit het belangrijk is om veilige plekken te creëren waarin je binnen een vertrouwde omgeving aan zelfgroei kan doen.


Om deze reden voel ik dan ook dat ik extra financiële hulp mag inschakelen voor het bouwen van de nieuwe praktijk. Hieronder kan je het verhaal lezen over waarom het een collectieve energetische onderneming moet worden, in plaats van enkel mijn energie.


Door samen te investeren in een energetisch centrum, zetten we de intentie voor energetische groei nog meer kracht toe. Samen sturen we naar het universum dat we klaar zijn voor groei, voor verbinding, voor een veilige haven waarin ik als spaceholder zal fungeren.


Dit centrum zal staan voor individuele en collectieve bewustwording!


Crowdfunding oproep