Het belang van gelijkgestemdenNiet langer alleen

Waarom jezelf omringen met gelijkgestemden?

Hierin ligt een meervoudige reden, die ik graag door middel van deze post met je deel.


In eerste instantie zorgt dit ervoor dat je niet langer alleen je pad hoeft te bewandelen. Je voelt je niet langer die eenzame vreemde eend maar voelt hoe het is om personen rond je te hebben, die vroeger ook die vreemde eenden waren. Samen behoren jullie plots tot het nieuwe normaal.


Zelf heb ik me jaren alleen gevoeld in mijn pad van bewustwording. Hierdoor heeft het dan ook even geduurd eer ik uit de kast ben gekomen over wie ik werkelijk ben en mijn spirituele kant heb durven laten zien.


Nu lag hierin duidelijk de les, want zo lang ik niet volledig mijzelf was trok ik mensen aan die resoneerde met die maskerade. Wat tot een heel eenzaam gevoel geleid heeft. Sinds ik mijn masker heb afgezet en volledig uit de kast ben gekomen als die rare spiri wiri Riri, trek ik heel andere personen aan. Plots ben ik in een wereld beland waarvan ik niet wist dat ze bestond. Blijkt dat ik toch niet zo raar ben en alleen ben. Integendeel, er is een grote massa die net zo is als ik. Alleen nu laat ik ze pas toe!


Het is zo fijn te voelen dat anderen je werkelijk begrijpen. Dat je gewoon kan zijn wie je werkelijk bent, zonder dat masker terug boven te halen. Dat je zonder angst voor oordeel, jouw visie van de wereld kan delen.


Ik heb zelf jaren moeten doen eer ik dit wilde inzien en heb hierin dan ook een groot gemis gevoeld. Net uit dit gemis is dan ook het idee van een community ontstaan. Wanneer je het nergens anders vindt, creëer het dan zelf! En dat is exact wat ik heb gedaan en dit voelt zoooo heerlijk!Ik verbind zielsverwanten