Image by Sean Oulashin
New Earth Reiki
Master & Teacher

Ga de diepst mogelijke verbinding aan met jezelf, het leven en de bron.

Kies voor die sprong in het onbekende

 

Als Reiki master ga je jezelf vereenzelvigen met de Reiki energie en levenswijze. Je volgt een bepaalde levensfilosofie die hierbij komt, waardoor je steeds dichterbij de kern komt en die pure connectie kan blijven bewaken. 

Er bestaat de misvatting dat je dankzij de 3de graad, je hele Reiki ervaring kan completiseren. Ze zien het als einde van de opleiding.
In werkelijkheid valt er echter niets af te ronden, aangezien Reiki altijd al in je zat en altijd met je mee zal gaan op jouw persoonlijke pad.
Het is geen einde maar juist de start van een nieuw hoofdstuk. Je leert terug te keren naar de basis, nog voor je met de symbolen leerde werken en puur de kracht van de energie leerde ontdekken.

Het master symbool staat voor "immens stralend licht" en leert je altijd in het licht te leven, altijd het licht te ZIJN!

 

Ieder level brengt je in een hogere frequentie en dus een stap dichterbij de 5de dimensie. 
 

Het Reiki mastershap is geen FAST FORWARD verhaal maar een verhaal van verdieping en hogere dimensies. Voel je dus de Reiki master roepen en voel je mijn unieke aanpak en energie? 

Dan nodig ik je uit om  op onderstaande knop te klikken voor meer informatie over een traject van 1 jaar (inclusief master & teacher) of een traject van 2 aparte modules van 8 maanden voor de Master module en 4 maanden voor de Teacher module.

Voel je dat je naast het individuele proces, ook de roep om zelf als New Earth Reiki Teacher aan de slag te gaan?

Klik dan op de knop ernaast voor meer informatie.

Riri Starseed is reiki master binnen de Usui Shiki Ryoho traditie.

SCHRIJF JE ONMIDDELLIJK IN VOOR JOUW MASTER GRAAD REIKI DOOR EEN MAILTJE TE STUREN NAAR info@levensster.com.

IMG_6668.jpg
Mijn eigen ervaring na mijn master reiki inwijding

Nadat ik regelmatig de vraag kreeg of ik zelf geen opleidingen gaf, volgde ik deze signalen en behaalde ik mijn master graad in 2018.

Sindsdien is mijn persoonlijke bewustwording dubbel zo snel beginnen gaan en is de ene droom na de andere werkelijkheid geworden, omdat ik plots een dieper begrip had van hoe het universum in elkaar zit en wat voor prachtige lessen het ons voorschotelt.

Daarbij komt dat ik tijdens de opleidingen die ik gaf, ook steeds weer dieper die connectie ben gaan voelen (en nog steeds). Iedere keer wordt ik namelijk terug herinnert aan alles waar Reiki voor staat. Door zelf als teacher aan de slag te gaan, is mijn hartchakra zich gaan verbinden met de bron van moeder aarde en de bron van het hogere. Als teacher heb ik namelijk een hogere verantwoordelijkheid en deze neem ik zeer serieus, daarom dat ik alleen maar kwalitatieve opleidingen creëer!

Deze sprong tot het volledig toestaan van de Reiki energie, is één van de beste sprongen die ik kon maken!

Reiki Master Intensive - Reflecties

Tijdens de intensive van 2022 namen de deelnemers de ruimte om even hun reflecties van het weekend, het proces te delen. Voor zij die graag een impressie krijgen en 'real live' verhalen horen / zien, heb ik gevraagd of ik dit mocht delen. 

IMG_6755.jpg
~ Reiki Master ~
Het individuele pad naar eenheid.

Een traject waarin we 8 maanden gaan deep diven in de speelsheid van het mensen leven, vol metaforen naar dit aardse bestaan waardoor overgave en vertrouwen een heel andere dimensie krijgt. 

Enerzijds zal je de kracht van 'samen groeien' ervaren via de groepsapp en de 5 verdiepingsdagen, anderzijds omvat het hoofdzakelijk een zeer individueel pad. 

Wat mag je verwachten?

☆ overgave & diep vertrouwen in jouw unieke pad

☆ thema's als: non-dualiteit, non-personality, spirituele misvattingen, de 12 universele wetten, etc. 

☆ online academie met kwalitatieve cursus, werkboek, video's en meditaties die je op een speelse manier mag gaan ontdekken

☆ ontvang het Reiki Master symbool & inwijding

☆ 1 verbinding dag in groep aan het begin

☆ 3 daagse intensive in groep op een luxe locatie  (in de Ardennen of Nederland) (excl. vervoerskosten)

☆ 1 integratie dag in groep

☆ 4 individuele integratie ceremonies van 2 - 3 uur met Riri

☆ individuele guide via Whatsapp

☆ Reiki master certificaat 

De verschillende data worden in overleg vastgelegd. 

Interesse?

Stuur een privé mailtje naar info@levensster.com en laten we samen kijken of ik je kan gidsen in dit pad

OF meld je onmiddellijk aan via onderstaande knop.

 

Reiki Master Intensive - Reflecties

Tijdens de Reiki Master Intensive 2022 werden de deelnemers uitgenodigd om even wat reflecties te delen, ik vroeg hen of ik dit op de website mocht delen en dit is het resultaat. 

Indien je kijkt, nodig ik je vooral uit om de subtiele energie transformaties te observeren want daar ligt de magie.